"Koken gaat ook over romantiek, over communiceren, over geschiedenis, over voelen, over creëren, over gezondheid, maar misschien vooral over genieten."

Pascale Naessens

Pascale Naessens is de best verkopende culinaire auteur in België. Ze is intussen het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Een aantal van haar boeken werden inmiddels vertaald in het Frans, Engels en Duits.

Haar boeken hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze er gezonder en slanker bij worden. Haar romantische stijl van koken slaat aan omwille van de heerlijke en eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Jong en oud, iedereen is enthousiast. ‘Pascale heeft haar volk gezond leren eten’, luidt het.

Dat haar manier van koken en leven een groot publiek aanspreekt getuigen de vele Facebookcommunities waarbij de liefhebbers van de ‘pure keuken van Pascale’ hun ervaringen en recepten delen, vaak met foto’s van recepten gepresenteerd op de ‘Pure’ borden van Pascale.

"Neem het van me aan, Pascale eet graag en royaal. 'Ik eet zo graag' lijkt wel een provocatie te zijn in de wereld van de dieet- en gezondheidsboeken. Maar de boodschap is duidelijk: lekker eten, maar ook gezond en tegelijkertijd goed voor de lijn is geen utopie. Dat bewijst Pascale al jaren."
PAUL JAMBERS
Gemaakt met