Go Pure Masterclass 2022

met Pascale Naessens

Kook samen met Pascale Naessens, volg lezingen met verschillende experts en maak deel uit van onze community!

De inschrijvingen voor de Masterclass van 2022 werden afgesloten.

Wat mag je verwachten?

 •  21 gratis recepten
 •  10 kookvideo's 
 •  6 interviewvideo's met deskundigen
 •  Toegang tot exclusieve
   Facebookgroep
 •  Weekmenu
 •  Boodschappenlijstjes
 •  7 bewegingsvideo's

Een stevige gezondheidsboost

Je krijgt iedere dag meerdere video's om jouw gezondheid een echte boost te geven!

Je krijgt niet alleen de recepten voor ontbijt, lunch en avondmaal, met boodschappenlijstjes en praktische tips. Je krijgt ook toegang tot een exclusieve Facebookgroep waar je je ervaringen kan delen.

Als je begrijpt hoe gezonde voeding werkt, is het makkelijk om goede keuzes te maken. Daarom deze 7-daagse Masterclass in combinatie met kookvideo’s, bewegingsvideo's en interviewsessies.

De 'Go Pure Masterclass 2022' loopt van 10 tem 16 september, maar je kunt uitgesteld kijken tot het einde van het jaar. 
Write your awesome label here.

Ben jij geïnteresseerd?

Wil je graag gezonder eten en leven, maar lukt het je niet of ben je gewoon op zoek naar wat inspiratie? Dan is ‘Go Pure’ zeker iets voor jou.

Beleef deze week samen met ons. Samen staan we nog sterker.

Meer dan 20 inspirerende video's

10 kookvideo's

Iedere dag ontvang je één of meerdere kookvideo’s, waarin Pascale een gerecht uit het weekmenu klaarmaakt en haar beste tips en tricks met je deelt. Het wordt gezellig samen koken. Bekijk de video’s wanneer het jou past. De meeste recepten komen uit Pascale's nieuwste boek 'Ik eet zo graag 2', dat vanaf 2 september in de winkel ligt.

7 bewegingsvideo's

Iedere dag krijg je een bewegingsoefening van 10 minuten. Pascale probeert zelf iedere dag te bewegen en ze wil haar oefeningen graag met jullie delen. Je mag stretch- en spierversterkende oefeningen  verwachten. In het weekend doen we het wat rustig aan met onder meer een meditatie met de befaamde Swami Purnachaitanya, een meester in meditatie. Hij gaf onlangs een meditatie voor 4000 mensen op Tomorrowland, een magische belevenis. 

6 interviews met deskundigen

zaterdag 10 september

Introductie met
Pascale Naessens

Verwelkoming en uitleg over ‘Go Pure Masterclass’. Wat mag je verwachten en hoe gaat het in zijn werk? Pascale vertelt alles wat je moet weten over ‘gematigd koolhydraatarme mediterrane voeding’. Wellicht één van de meest gezonde keukens ter wereld!

zondag 11 september

Gezonde voeding met Prof. Hanno Pijl en dr. Servaas Bingé

Wat is nu gezonde voeding? Wat is metabool gezond? Hoe kun je gezonder en slanker worden door meer vet te eten? Hoe kun je je immuniteit versterken? We bespreken de laatste nieuwe studies over (verzadigde) vetten. En we gaan even in op keto en intermitterend vasten.

zondag 11 september

Hoe kom je tot rust in een hectische wereld met Swami Purnachaitanya

Meditatie is iets wat Pascale al langer wil doen, maar hoe begin je eraan en waarom zou je het doen? Daarover heeft ze het met Swami Purnachaitanya. Hij geeft meditatiecursussen over de hele wereld en is auteur van het boek ‘Vind je innerlijke kracht’. Op een heel toegankelijke manier legt hij uit wat meditatie voor je kan doen.

dinsdag 13 september

Gedragsverandering met psycholoog Heidi Stiegelis

Waarom is beter eten zo moeilijk vol te houden? Heidi Stiegelis legt uit waarom velen na een paar dagen moeilijk volhouden om hun gezonder eetpatroon aan te houden en geeft handvatten waarmee je direct aan de slag kan zodat je de weg kan vinden naar een gezonde levensstijl, op een manier die prettig is en makkelijk is vol te houden.

woensdag 14 september

Hormonale suppletietherapie bij de menopauze met dr. Nora Hendriks

Het is de mening van dr. Nora Hendriks, dat vrouwen niet hoeven te lijden onder de menopauze. Symptomen worden gemakkelijk afgedaan als ‘dat hoort er nu éénmaal bij’. Heel jammer, want vrouwen kunnen veel baat hebben bij suppletie van bio-identieke, natuurlijke hormonen. Welke zijn de voor- en nadelen? Pascale heeft een openhartig gesprek met dr Hendriks.

vrijdag 16 september

Zelfzorg met klinisch psycholoog Nina Mouton

Zelfzorg is meer dan af en toe een rustgevend bad nemen. Het is kiezen voor jezelf. Je eigen grenzen (h)erkennen om op die manier meer ruimte te geven aan jezelf en de mensen rondom jou. Kiezen voor gezonde voeding is ook een vorm van zelfzorg. Een boeiend gesprek tussen Pascale en Nina.

Waarom deze Masterclass?

GELUKKIGER

Leer nieuwe eenvoudige recepten kennen,
die snel klaar zijn én bijzonder lekker en gezond zijn. Creatief koken met natuurlijke ingrediënten maakt een mens gelukkig. Je leert nieuwe mensen kennen en maakt deel uit van een groep gelijkgestemden, allemaal op zoek naar kennis over een beter en gezonder leven. 

GEZONDER

Uit kleine leefstijlaanpassingen kun je heel wat gezondheidsvoordelen halen. Je krijgt tips van de beste gezondheidsexperten over voeding, gedragsverandering en beweging. Al deze kennis kun je meteen toepassen op jezelf en integreren in je leven. Het resultaat is meteen voelbaar, sommige lichaamskwaaltjes zullen verdwijnen, je zult je energieker en beter voelen. 

MEER ENERGIE

We kiezen voor volwaardige voeding, met goede vetten, eiwitten en langzame koolhydraten. Allemaal voedzame voeding voor je lichaam, zodat je lichaam kan doen wat het moet doen. Je zult snel merken dat je meer energie krijgt, minder zin in zoet en dus ook geen ups en downs meer in je energieniveau.

Enkele reacties na de Go Pure Masterclass van 2021...

Sophie

"Ik heb mijn dieet programma voorgoed opgedoekt en ga voortaan voort met deze gezonde levensstijl. Nogmaals bedankt, het heeft mijn leven veranderd en om eerlijk te zijn zal ik de Go Pure Masterclasses wel wat missen."

Mary

"Wat me het meest is opgevallen, is dat ik geen trek had in snacks tussendoor en 's avonds. Dat heeft erg geholpen. Verbazingwekkend hoe simpel en toch vol smaak en heerlijk de recepten zijn. Dat maakt dat ik er gewoon mee doorga, dat het geen kwestie van volhouden is."

Madeleine

"Na 2 dagen ben ik al grote fan! Wat een heerlijke gerechten en zo eenvoudig en smaakvol. Ik ben zo blij dat ik deze Go Pure Masterclasses volg. Ik ben al jaren op zoek naar een gezonde manier van eten en voor het eerst word ik echt gelukkig van eten. Mijn dank is groot!"

Anne

"Wat een prachtige Go Pure Masterclasses! Ik dacht altijd dat ik gezond at, met al mijn bergen rauwkost, maar begrijp nu waarom ik dat niet kan volhouden. Net als jij 'eet ik zo graag', en nu doe ik dat zonder angst. Je legt het heel goed en duidelijk uit, ik besteed nu minder tijd aan mijn eten, maar geniet meer. Bovendien ben ik er al van afgevallen!" 

An

"Na een lange weg van zoeken naar een juist voedingspatroon, heb ik nu via deze inspirerende en heel duidende masterclasses onze weg in lekker en gezond eten gevonden. Ongelooflijk! We genieten enorm van deze nieuwe ervaring samen en voelen ons super fit en voldaan. Ik slaap veel beter en heb geen opgeblazen gevoel meer."

Sofie

"Go Pure Masterclasses 2021 was echt top en zou ik onmiddellijk aanraden bij vrienden. Na een week voelde ik mij luchtiger dan daarvoor, ondanks de toch wel goed gevulde maaltijden. Iedereen zou dit een kans moeten geven. TOP, dank je wel!"

Mieke

"Mijn zoon van 14 heeft meegedaan, hij mocht wel wat gezonder gaan eten. Hij heeft altijd honger, maar nu heeft hij daar niets over gezegd en geen enkele avond vroeg hij om een dessert na het eten."

Inge

"Lekker koken en eten zonder schuldgevoel en zonder bij te komen, 15 jaar geleden dacht ik dat dit onmogelijk was. Ik ben fan!"

Nancy

"Lieve Pascale.... Ik was al fan, maar dat ben ik nu nog meer. Dank je wel voor deze boeiende dagen!"

HET NIEUWSTE BOEK

Ik eet zo graag 2

Op 2 september verschijnt het nieuwe boek van Pascale, Ik eet zo graag 2 , met meer dan 80 nieuwe recepten. 

In deze Go Pure Masterclass 2022 wordt vooral gewerkt met dit boek. Het weerspiegelt ten volle haar kookstijl: lekker, eenvoudig en gezond. Geïllustreerd met hartverwarmende foto's. 

Je vindt er ook uitleg over nieuwe wetenschappelijke inzichten, die onder meer in deze Go Pure Masterclass 2022 besproken worden.

Meer dan 80 nieuwe recepten:

- 20 keto & 10 vegetarisch keto

- 30 vegetarisch

- 12 vegan

- 28 vis & vlees

Veelgestelde vragen

Ik schreef me net in maar kreeg geen bevestigingsmailtje. Wat nu?

Het zou kunnen dat je bevestigingsmailtje bij je spam terechtkwam. Vind je het mailtje ook daar niet terug? Geen probleem, je kan ons welkomstberichtje ook terugvinden nadat je ingelogd bent via deze pagina. Als je daar het berichtje kan lezen, dan is je inschrijving goed gelukt.

Ik wil me inschrijven voor de Go Pure Masterclass 2022, maar ik krijg een foutmelding: "Je hebt al een gebruikersaccount met dit e-mailadres."

Als je deelnam aan de Go Pure Masterclass 2021, dan heb je al een account en moet je eerst inloggen om je aankoop te kunnen afronden. Dit doe je met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je vorig jaar gebruikte. Wachtwoord vergeten? Je kan eenvoudig een nieuw wachtwoord opvragen.

Is de Go Pure Masterclass volgens het ketogeen dieet?

Nee, deze Masterclass is gematigd koolhydraatarm, volgens mijn boeken (behalve ketokuur). De meeste recepten van deze Masterclass komen uit mijn laatste boek ‘Ik eet zo graag 2’.

Wanneer vindt de Go Pure Masterclass plaats?

De Masterclass loopt van 10 tot en met 16 september. De video's worden op een specifieke dag gelanceerd, maar mocht dat net niet passen, kun je alles ook later bekijken, de info blijft beschikbaar tot het einde van 2022.

Hoe krijg ik toegang tot de exclusieve Facebookgroep?

Wanneer je ingeschreven bent, krijg je vanaf 5 september toegang tot de ‘GO PURE’ Facebookgroep. We sturen je een e-mail met een unieke code op die dag. Zodra jouw code geverifieerd wordt, krijg je toegang tot de groep. Je kunt er berichten en foto’s delen en vragen stellen.

Ik ben vegetariër, kan ik ook deelnemen aan de Masterclass?

In het 7-daagse menu vind je zowel vegetarische gerechten als gerechten met vis en vlees. Wil je als vegetariër toch deelnemen, dan kan dat maar dan zul je wel creatiever moeten zijn, maar dat ben je misschien al gewoon? Je kunt vis of vlees vervangen door tempé, tofu, eventueel seitan (bevat gluten), shiitake, peulvruchten, quinoa ofwel kies je een ander gerecht uit een van mijn boeken. Maar er worden geen vervangrecepten voorzien. Ik kan je alvast geruststellen, er staan best veel vegetarische gerechten in het menu. Veel succes!

Als ik medicijnen neem, kan ik dan meedoen aan deze Masterclass?

Neem je medicijnen dan is het altijd verstandig om eerst te overleggen met je arts.

Als ik diabeet ben, kan ik dan deelnemen aan deze Masterclass?

Het is intussen wetenschappelijk bewezen dat lowcarb eten, minder snelle koolhydraten dus, aangewezen is wanneer je insulineresistent bent of diabetes type 2 hebt. Maar als je medicijnen neemt, dan is het noodzakelijk om eerst te overleggen met je behandelende arts, omdat je medicijnen moeten worden aangepast. 

Bronnen:
 • Dietary carbohydrate restriction as the first approach in diabetes management: Critical review and evidence base
 • Keer diabetes om. keerdiabetesom.nl

Ik eet geen zuivel, mag ik yoghurt en kaas vervangen door plantaardige producten?

Ja, dat is geen probleem. Wil of kan je geen zuivel eten, dan kun je deze gerust vervangen door plantaardige alternatieven. Maar let er wel op, dat er geen suiker is aan toegevoegd. 

Zuivel is nogal een hot topic. Weet wel dat gefermenteerde zuivel, zoals yoghurt en kaas een ander verhaal is dan gewone melk, door de fermentatie wordt het gezonder. Intussen zijn er ook studies die aantonen dat de vetzuren uit zuivel beschermend werken.

Created with