Go Pure Masterclass 2021
met Pascale Naessens

Kook samen met Pascale en
kom alles te weten over 'gematigd lowcarb' eten. 

De inschrijvingen voor de Masterclass van 2021 werden afgesloten

Waarom deze Masterclass?

GELUKKIGER

De gerechten vergen weinig werk, zijn bijzonder lekker en heel gevarieerd. Zo word je Iedere dag gezonder. En ook gelukkiger! Met mijn kookvideo’s wordt het nog leuker en eenvoudiger.

GEZONDER

Elke hap versterkt je lichaam. Deze gevarieerde en onbewerkte voeding is een zegen voor je darmflora en ondersteunt de algemene gezondheid. Wie overgewicht heeft vermagert ervan. Je hunker naar zoet zal verdwijnen. 

MEER ENERGIE

We kiezen voor volwaardige voeding, met goede vetten, eiwitten en langzame koolhydraten. Allemaal goede voeding voor je lichaam. Je zult snel merken dat je meer energie krijgt, minder zin in zoet en dus ook geen ups en downs meer in je energieniveau.

Write your awesome label here.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij ook iemand die graag eet, maar wel een gezond en energiek lijf wilt en niet wilt aankomen? Dan zijn deze Masterclasses iets voor jou.

De laatste 10 dagen van oktober word je helemaal ondergedompeld in de boeiende wereld van de lowcarb-voeding. Iedere dag krijg je recepten, kookvideo’s en mijn beste tips & tricks. En ik geef ook 3 live online lezingen zodat je helemaal gemotiveerd raakt en begrijpt hoe het werkt.

PS: alle online info blijft beschikbaar tot het einde van het jaar, je kunt alles herbekijken op het moment dat het jou uitkomt.

Wat mag je verwachten?

 •  3 live sessies  
 •  5u videomateriaal
 •  11 kookvideo's
 •  25 gratis recepten 
 •  Exclusieve community
 •  Boodschappenlijstjes
 •  Tips & tricks

Een stevige gezondheidsboost

Iedere dag ontvang je een professionele kookvideo, een gerecht uit het 10-daags schema, waarin ik mijn tips en tricks meegeef over goed en gezond koken. Het wordt gezellig samen kokkerellen! 

Net als de vorige jaren houden we ook nu een challenge en krijg je alle recepten voor ontbijt, lunch en avondmaal, met boodschappenlijstjes en praktische tips.

Ik wil dat je ervaart en begrijpt hoe lowcarb werkt. Daarom deze 10-daagse Masterclass in combinatie met kookvideo’s en live sessies.

3 inspirerende live sessies

 1. Wat is lowcarb? Vanwaar komt het? Hoe werkt het? Waarom werkt het?

 2. Q&A. Samen met een diëtiste, Hella Van Laer, beantwoord ik jullie vragen. We gaan dieper in op de valkuilen en waarom mensen vaak hervallen. 

 3. Hoe moet het nu verder? Gematigd lowcarb of is het ketogeen dieet of intermittent fasting iets voor mij? Hoe kan ik mijn nieuwe gewicht behouden?


EEN IJZERSTERKE COMMUNITY

 Jaarlijks duizenden deelnemers

"De masterclass is een positieve explosie op een artistieke manier gebracht met een blik op een mooie toekomst!"
"Een heel aangename manier om een heel goed inzicht te krijgen waarom gezond eten zo belangrijk is om je goed en energiek te voelen, en dit aan de lijve te ondervinden!"
"Duidelijk, inspirerend, stimulerend, motiverend, ... voor iedereen!"
"De masterclass was echt top en zou ik onmiddellijk aanraden bij vrienden. Na 10 dagen voelde ik mij luchtiger dan daarvoor ondanks de toch wel  goedgevulde maaltijden. Iedereen zou dit een kans moeten geven. TOP dank je wel."
"Erg fijne masterclass. Heldere uitleg over de recepten en begrijpelijke live sessies met verdieping! Aanrader voor iedereen die gezonder wil leven."

"Zeer lekkere en makkelijk te bereiden recepten. Veel bijgeleerd van Pascale en de deskundigen. De Masterclass is een perfecte aanvulling op Pascale’s kookboeken, een echte boost!"

Veelgestelde vragen

Ik schreef me net in maar kreeg geen bevestigingsmailtje. Wat nu?

Het zou kunnen dat je bevestigingsmailtje bij je spam terechtkwam. Vind je het mailtje ook daar niet terug? Geen probleem, je kan ons welkomstberichtje ook terugvinden nadat je ingelogd bent via deze pagina. Als je daar het berichtje kan lezen, dan is je inschrijving goed gelukt.

Is de Go Pure Masterclass volgens het ketogeen dieet?

Nee, deze Masterclass is gematigd koolhydraatarm, volgens mijn boeken (behalve ketokuur). De meeste recepten van deze Masterclass komen uit mijn laatste boek ‘Ik eet zo graag’. 

Wat als ik de dagen van de live-sessies niet thuis ben?

Je kunt de live-sessies later herbekijken, alle online info blijft beschikbaar tot het einde van dit jaar.  

Wanneer vinden de live sessies plaats?

De Masterclass loopt van 19 tem 29 oktober. De eerste live sessie is dinsdagavond 19 oktober, de 2de zondagavond 24 oktober en de laatste vrijdagavond 29 oktober. Mochten deze data niet passen, kun je alles ook later bekijken, de info blijft beschikbaar tot het einde van het jaar. 

Exclusieve community

Wanneer je ingeschreven bent, krijg je toegang tot de ‘GO PURE’ community. Je kunt er berichten en foto’s delen en vragen stellen. 

Ik ben vegetariër, kan ik ook deelnemen aan de Masterclass?

In het 10-daagse menu vind je zowel vegetarische gerechten als gerechten met vis en vlees. Wil je als vegetariër toch deelnemen, dan kan dat maar dan zul je wel creatiever moeten zijn, maar dat ben je misschien al gewoon? Je kunt vis of vlees vervangen door tempé, tofu, eventueel seitan (bevat gluten), shiitake, peulvruchten, quinoa ofwel kies je een ander gerecht uit een van mijn boeken. Maar er worden geen vervangrecepten voorzien. Ik kan je alvast geruststellen, er staan best veel vegetarische gerechten in het menu. Veel succes!

Als ik medicijnen neem, kan ik dan meedoen aan deze Masterclass?

Neem je medicijnen dan is het altijd verstandig om eerst te overleggen met je arts

Als ik diabeet ben, kan ik dan deelnemen aan deze Masterclass?

Het is intussen wetenschappelijk bewezen dat lowcarb eten, minder snelle koolhydraten dus, aangewezen is wanneer je insulineresistent bent of diabetes type 2 hebt. Maar als je medicijnen neemt, dan is het noodzakelijk om eerst te overleggen met je behandelende arts, omdat je medicijnen moeten worden aangepast. 

Bronnen:
 • Dietary carbohydrate restriction as the first approach in diabetes management: Critical review and evidence base
 • Keer diabetes om. keerdiabetesom.nl

Ik eet geen zuivel, mag ik yoghurt en kaas vervangen door plantaardige producten?

Ja, dat is geen probleem. Wil of kan je geen zuivel eten, dan kun je deze gerust vervangen door plantaardige alternatieven. Maar let er wel op, dat er geen suiker is aan toegevoegd. Samen met onderzoeker en cardioloog Remko Kuipers ga ik dieper in op het thema ‘zuivel’.

Zuivel is nogal een hot topic. Weet wel dat gefermenteerde zuivel, zoals yoghurt en kaas een ander verhaal is dan gewone melk, door de fermentatie wordt het gezonder. Intussen zijn er ook studies die aantonen dat de vetzuren uit zuivel beschermend werken. Het wordt dus een boeiend gesprek met Remko Kuipers vrijdag 29 oktober, in de 3de sessie.
Created with